Home Authors Posts by Redaksia

Redaksia

19039 POSTS 16 COMMENTS
Perqasje.com eshte reviste elektronike qe nuk boton lajmin zyrtar, por reagimet e qytetareve ndaj lajmit zyrtar, politik dhe mediatik! Share This: Share This: Share This: Share This:

Prostituta!

Nga Ilir Kalemaj Arta N. ishte prostitutë. Në fakt, prostituonte nga halli, por pa detyrim. Si është e mundur kjo, do pyeste shumëkush. E martuar...

U kujton shqiptareve historinë e tyre për t’u mësuar si janë...

Darien Levani, avokati dhe shkrimtari i njohur për botimet e tij te spikatura me mjaft finese duke ju referuar historisë se shqiptareve u tregon atyre, (dmth...

Nga kush kërcënohet siguria kombëtare në Shqipëri?

Nga Mentor Kikia Mjafton ta lexosh me vëmendje letrën, që deputeti Spartak Braho, në cilësinë e kryetarit të komisonit parlamentar për sigurinë kombëtare, u ka...

Fillon zbatimi i ligjit te ri për emigracionin ne Greqi!

Me ne fund rezulton si fillon zbatimi i ligjit te ri per emigracionin! Ministri i emigracionit Janis Muzalas, ka firmosur tashme te premten urdhrin...

Organizohu, zapto, protesto!

Nga Viki Cipi “E gjithë bota është e korruptuar, unë s’do jem. Asnjë student s’po mëson, unë do mësoj.” – H.Feraj Megjithëse studimet universitare janë një...

Portali që tregon se askujt nuk i intereson e VËRTETA!

Nga Zamira Cavo Sapo i hodha një sy protalit te ri qe qeveria ka hapur për te ndare "gënjeshtrën nga e vërteta"! Nese e mendojnë...

Portali “Zgara e habereve”

Nga Luan Kurti Morning brothers! Pas tymses së dytë në parlamentin e Kosovës, Albinin e Vetëfundosjes, kana zënë ta thërrasin “Albin Kimiku”. Paralmentarët para se...

Populli i radhës dhe i vulave❌

Nga Lëvizja Shqip.On Dhuna administrative e një shteti¿ derdhet përditë mbi qytetarët e varfër. Kërkesa e dokumentave të kotë dhe me noterizim për çdo shërbim publik...

Gjobë popullit për gjobën që po i paguan Metes për koalicionin…

Nga Fabian Zhilla Po bejme shtet tha Rama kur nisi betejën kundër çdo fukarai qe nuk kishte paguar dritat me fakte ose pa to...kamata është...

Apeli i gazetares të njohur të Top-it për drita në Tiranë…

Gazetarja e njohur Juli Kristafi ndërsa ka hasur vështirësi ne mungese te dritës artificiale ne natën e kryeqytetit, duke ngacmuar potencialisht shqetësimin kryesor te...