Home Authors Posts by Diana Skrapari

Diana Skrapari

66 POSTS 0 COMMENTS
PhD Diana Skrapari-The Famous French Writer Diana Skrapari was born on 27.12.1977 in Kucova, Albania. She has the Albanian and French citizenship. She left Albania when she was eighteen in 1996 when she was graduated by the High School “Mehmet Akif Ersoy Koleji”in Tirana, Albania in 1996. PhD Diana Skrapari is a law graduate at Universite Paris 2 Assas-Pantheon where she has received a Bachelor's degree in Law (LLB) and Master of Science in Business Law. She then attended the Universite Paris 3 Sorbonne Nouvelle where she was graduated with a Master's research degree in International Studies, Anglophone Studies focused on diplomacy, economics and political science of English-speaking countries. She also graduated from the Universite de Nantes where she received a Master of Laws (LLM) in International and European Human Rights Law. She then studied French language studies at Universite Jean-Monnet of St-Etienne (Her research Professor was Marine Totozani the sister of Igli Totozani, the former Ombudsman of Republic of Albania) where she received a Master's Research degree. In 2017, she received the PhD in Diplomacy and International Relations at the University of Tirana with the "Very Good" distinction on "The Role of France in the EU". She has very good knowledge in English, French, Italian, Spanish, Turkish, Portuguese, German and Esperanto languages. He has basic knowledge in Russian, Greek, Dutch, Yiddish and Azerbaijani. She has published 9 books in France at the Edilivre French Publishing House and 3 books in Germany at the Lambert Academic Publishing House. He has participated in many national and international conferences and has written many articles in the Albanian and foreign press. Her books can be found in the Bibliotheque Nationale de France, but also in online wellknown bookstores in the world like Amazon, Gibert Joseph, Fnac, Barnes and Noble with the name Diana Elise Skrapari. Website facebook author page https://www.facebook.com/Diana-Skrapari-389847027801573/

Assim é a vida… Nga Dr. Diana Skrapari e njohur nderkombetarisht...

Marre nga libri me te njejtin titull "Assim é a vida ..."ne gjuhen portugeze i botuar ne Amazon,shkruar nga shkrimtarja me fame boterore Diana...

Retour à Bethléem Nga Dr. Diana Skrapari

Il faut mourir pour renaître. Il faut voir l’obscurité de la nuit pour rencontrer l’aube. Il faut vivre, même survivre face aux méchancetés de...

Kthim në Betlehem Nga Dr. Diana Skrapari

Marrë nga libri im "Quo vadis monde? Bribes de vie...Morceaux d'espoir...) botuar nga Shtëpia Botuese Franceze Edilivre Versioni francez Duhet të vdesim për tu ringjallur. Duhet...

DHURATA E ZOTIT! Nga Dr.Diana Skrapari

Zoti i fali një nëne dikur dhuratën më të bukur. Ti do të lindësh të birin e Perëndisë.Do të kesh nëntë muaj brenda teje,...

Ambasadori Cutillo për Radio Radicale: “Nuk u mbyllim portat askujt!...

Përktheu Dr. Diana Skrapari, Versioni Italisht ketu Artur Nura: Përshëndetjet më të përzemërta dëgjues të Radio Radicale të cilëve për rubrikën Albania Italofona ju propozojë...

E ardhmja në sytë e një të sapolinduri! Nga Dr. Diana...

Luis është ai fëmijë që ulet gjithmonë në bankën e fundit të klasës së tij dhe ul kokën kur shokët e klasës tallen me...

One Planet Summit: Një përmbledhje e shkurtër ...

"Nuk duhet ta mashtrojmë veten," tha Presidenti Emmanuel Macron, president dhe shefi ekzekutiv francez, në "One Planet Summit" këtë javë. Samiti i së martës, bashkë-organizuar...

Ylli që nuk do të vdes kurrë! Nga Dr. Diana Skrapari

Urrejtja dhe verbëria u mblodhën dhe shkatërruan njerëz që nuk e mësuan arsyen e kësaj mizorie. Një popull është stigmatizuar dhe ju vu një...

Kërkoni shenjtërinë e jetës! Nga Dr. Diana Skrapari

Paris, Bruksel, Ankara, Grand Bassam, Uagadugu, Alepo ... bombardime, vdekje, dëmtime! Pse derdhet gjak i pafajshëm? Përse shkaktohet dhimbje dhe vuajtje nga humbja e njerëzve...

Qytetërimet lindin dhe vdesin në të njëjtat vende Nga Dr. Diana...

Qytetërimet janë si ciklet e jetës. Ata  lindin, lulëzojnë dhe zbehen, duke u bërë pluhur dhe kujtime të së kaluarës. Ciklet e jetës janë...