“KONSUM…”

2 March, 2017 0

Nga Jonida Salku Brejtur rrjetë e kapjes sonë përdore, shndërruar iksi puthjes në ypsilon, jo sepse është dimër, fund nëntori, që në janar nisi kjo…

Ëndërr me dy akte…

24 February, 2017 0

Nga Altin Bamllari Shaluar mbi kohë ecejakem si beduin në shkretëtirë Oazet, tharë, buzën ma kanë plasur Mirazhet valëzojnë trurit të bufatur Nata çalë çalë…

Diell I zbehtë…

10 February, 2017 0

Nga Mrike Rafuna E di ... nuk i ndjenë keqardhjet e mia, sikur ke mbetur e harruar e aq pak të kujtojmë. Andërroje ma shumë…

POETI DHE TURMA

6 February, 2017 0

Nga Rita Petro Këndova këngën tënde turmë, Më shumë se këngën time, Se gërmova aty thellë ku ti ke frikë të hysh nga manipulatorët. Këndova…

Driteron Driteroi!

4 February, 2017 0

Nga Lisen Bashkurti Thane se iku Driteroi, Sa shume gabuan miqte dhe armiqte e tij, Si mund te vdese abetarja ime, Ne vargjet e para…

Stinë ngacatare qenke,

4 February, 2017 0

Nga Adela Kolea Stinë ngacatare qenke, ti plakë, vjeshtë e zverdhur, ngacmohesh me diellin, që të theku, të dogji e vendosi që më pas, veshjet,…

Prindërit…

3 February, 2017 0

Nga Artur Nura Përballë fëmijëve të mi, ëngjëj kthjellues të jetës, një imazh kujtimesh, më sjell në mendje prindërit..., tashmë kujtim margaritar, që lidh të…

Jeta…!

28 January, 2017 0

Nga Adela Kolea Jeta, jep e merr me ne e ne, po ashtu me të : Na dhuron orë, na dhuron ditë sa të dojë…

Vërejtje

27 December, 2016 0

Nga Lluka Qafoku Tek rri më kot ngjajnë shumë gjëma Anembanë kësaj bote vlerëshpuar Kruspullosur në një pafuqi të ankthshme Që veç vjen duke u…