Në gur e në dru!.

26 February, 2016 0

Nga Luan Kurti Parlamenti dje ka qenë ekselent. Gjërave u ranë në kokë, pa bërë bizhdila. Konkretisht këta të PD-së pasi dorëzuan “armatimet” tek porta…

Dy dele treqind pare…

24 February, 2016 0

Nga Luan Kurti Ambasadori amerikan Donald Lu, tha se sa herë të shikonte një tufë delesh do na mendonte, ne shqiptarëve. E thellë kjo, na…

Parku, pyll i Tiranës!

22 February, 2016 0

Nga Luan Kurti Disa civilë të shoqërisë civile demokrate, paskan protestuar tek Parku i liqenit, kundër Bashkisë. Sepse preket “mushkëria e gjelbër” e Tiranës. Dhe…