KRYESORET

L’Albania non migliora nella classifica di Freedom House

Per il terzo anno consecutivo, senza alcun miglioramento, il rapporto di Freedom House valuta l’Albania come parzialmente libera. Il rapporto prende in esame i...

QASJE POLITIKE

Fuga letër Ramës: Mjaft me kulisa, Akademia e Shkencave duhet rithemeluar

Rikthehet debati për Akademinë e Shkencave. Njëri prej anëtareve të saj, Artan Fuga i është drejtuar mëngjesin e së martës me një letër kryeministrit...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

SPROVA LETRARE

Usta Thanasi dhe beu Thanas Gjoka!

Nga Skender Laurasi Usta Thanasi dhe beu Thanas Gjoka atë mot shkoi të piqet me të shumtit e shekullit të tij. Me sytë e mendjes...

POEZI

AQ!

Une do behem une!

Qiej të largët…

ENDËRR PËR DUART E TUA

LAJMET E FUNDIT

APPROCCIO ITALO ALBANESE

ME TE RENDESISHMET

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE

HISTORIA IME