KRYESORET

Denoncimi/ “Paratë e makinës së Sotës janë vjedhur në një bankë”

Ish-kryeminstri Sali Berisha i beson një “burimi” të tij se 863 mijë eurot e gjetura në makinën e biznesmenit Orest Sota së bashku me...

QASJE POLITIKE

Denoncimi/ “Paratë e makinës së Sotës janë vjedhur në një bankë”

Ish-kryeminstri Sali Berisha i beson një “burimi” të tij se 863 mijë eurot e gjetura në makinën e biznesmenit Orest Sota së bashku me...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

Denoncimi/ “Paratë e makinës së Sotës janë vjedhur në një bankë”

Ish-kryeminstri Sali Berisha i beson një “burimi” të tij se 863 mijë eurot e gjetura në makinën e biznesmenit Orest Sota së bashku me...

SPROVA LETRARE

Mesazhet universale ku metrat katrorë bëhen hapësira

Nga Odise Plaku, Shkrimtar Vështrim poetik për vëllimin “ Kronika e erës” të autores Suzana Malaj. Arti i fjalës është i pafundmë dhe secili artist e...

POEZI

Grimcë shpirti

Vetëtin mbi det…

Jeta…

Ah, moj violinë…

AQ!

LAJMET E FUNDIT

ME TE RENDESISHMET

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE

HISTORIA IME