KRYESORET

“Janë tanët, rri i qetë, këtu e gjithë Policia është me...

Nga Carlo Bollino “Qetësohu, vëlla, këtu je si në shtëpinë tënde, e gjithë Policia është me ne”. Trafikanti shqiptar i flet trafikantit italian për ta...

QASJE POLITIKE

“Janë tanët, rri i qetë, këtu e gjithë Policia është me...

Nga Carlo Bollino “Qetësohu, vëlla, këtu je si në shtëpinë tënde, e gjithë Policia është me ne”. Trafikanti shqiptar i flet trafikantit italian për ta...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

“Janë tanët, rri i qetë, këtu e gjithë Policia është me...

Nga Carlo Bollino “Qetësohu, vëlla, këtu je si në shtëpinë tënde, e gjithë Policia është me ne”. Trafikanti shqiptar i flet trafikantit italian për ta...

SPROVA LETRARE

Në parathënien e Njeriut të Ri Shqiptar

Nga Elona Caslli Shpesh herë kam menduar për vlerën e një parathënieje. Cila është në të vërtetë vlera e asaj lënde të shkruar me të...

POEZI

ORGAZMA E LARTË…

MIKU I BODRUMIT

“KONSUM…”

Ti ma sjell Zotin afer!

POETI DHE TURMA

LAJMET E FUNDIT

ME TE RENDESISHMET

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE

HISTORIA IME