KRYESORET

Rrugëtimi i kujtesës historike Mehmet Pashë Dërralla 1843-2018

Me rastin e 175-vjetorit të lindjes së Ministrit të parë të Luftës dhe krijuesit të Ushtrisë së parë Shqiptare, Mehmet Pashë Deralla, Muzeu Historik...

QASJE POLITIKE

Bufonatë më të madhe se gjyqet e vetingut nuk ka!

SHQIPERIA ME GJYKATESIT DHE PROKURORET ME TE DREJTE NE BOTE! Nga Dritan Kaba Në Shqipëri, deri më tani na Vetingu, asnjë gjyqtar ose prokuror nuk është...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

Homoseksualët fshikullohen 80 herë me kamxhik para turmës!

Një çift homoseksual në Indonezi është rrahur në publik me kamxhik pasi gjykata islamike i dënoi pasi kanë kryer marrëdhënie seksuale. Të dy meshkujt janë...

SPROVA LETRARE

Hamleti i William Shakespeare Harold Bloom

Përktheu nga anglishtja Elvis Zaimi Heren e fundit kur e shohim Hamletin në oborrin mbretëror gjatë Aktit IV te tragjedise, është me largimin e tij...

POEZI

PËR TY…

Të lexosh apokalipsin, 2016

Tripologji…

LAJMET E FUNDIT

APPROCCIO ITALO ALBANESE

QASJE PER TE MOS U HUMBUR

HISTORIA IME

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE