Home Tags 36 ha toke

Tag: 36 ha toke

Tjetërsimi i pronave në bregdet, mes të arrestuarve vjehrri i kryesocialistit...

Prokuroria e Kavajës urdhëroi arrestimin e disa zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve në Kavajë, të dyshuar se kanë tjetërsuar pronësinë e 36 hektarëve tokë në bregdetin...