Home Tags Abuzime ne QSUT

Tag: Abuzime ne QSUT

E pabesueshme! Mjekët e Urgjencës japin dorëheqjen të gjithë!

Si kurrë më parë, mjekët kanë paraqitur dorëheqjen në bllok. Bëhet fjalë për stafin mjekësor të Urgjencës së Qendrës Spitalore Universitare Nënë Tereza (QSUT). Përmes...

Aktualitet Kryesore Skandali me “Spitalin Amerikan”/Gati 70 mln lekë të pajustifikuara...

Gjatë këtyre kontrolleve në QSUT janë konstatuar shkelje përsa i përket zbatimit të kontratave në disa spitale private, përfshirë këtu dhe Spitalin Amerikan, për...