Home Tags Aida Hoxholli

Tag: Aida Hoxholli

Respekt për të moshuarit ! Nga Aida Hoxholli

Përgjegjësitë nuk janë vetëm materiale dhe fizike, ne kemi edhe përgjegjësi morale. Një prej tyre është respekti që duhet të kemi për njerezit ,...

Te mirën beje dhe mos e reklamo. Rasti i Aida dhe...

Tashme eshte bere e modes te besh nje nder te japesh nje ndihme ndaj te varfereve dhe njerezve ne nevoje ne mengjes dhe ta...

V2, la decima filiale decolla nel Paese delle Aquile. Missione di...

"Qui si può lavorare con la tecnologia del futuro e l'ottimismo del passato". Da Cuneo il saluto di Beppe Ghisolfi e Gianna Gancia. Dieci. Il...

Apeli i dhimbshëm i Aida Hoxhollit për femijet rome qe nuk...

Nga Aida Hoxholli Sot u ktheva perseri ne te njëjtat familje qe kam vizituar një vit me pare! Njera është familje rome qe jeton ne...

Hoxholli bën thirrje për sensibilizim ndaj femijeve autike

Ish aktivistja e njohur e LIBRA, znj. Aida Hoxholli duke sjelle ne vëmendje te miqve te shumte te saj ne Facebook rastin e znj....

IKU EDHE BEN BLUSHI NGA LIBRA E POLITIKA: PËRSE TËRHIQEM NGA...

Kur ftova shume njerez ti bashkoheshin idese se Libras kam premtuar se Libra nuk do ishte kurre partia ime. Ka ardhur koha qe kete premtim...

Hoxholli ironizon “burrninë” e politikaneve shqiptare

Ajo njihet se zonje e suksesshme biznesi, por edhe e aktivizuar se fundi me LIBRA te Blushit dhe Hafizit. Duket se largimi i saj...