Home Tags Alban daci

Tag: Alban daci

Shqipëria duhet të bëhet për SHBA, sic u bë Hon Kong...

Nga Alban Daci Shqipëria është një vend ndoshta i vogël për nga dimensioni gjeografik, por është shumë i madh dhe i rëndësishëm në planin gjeopolitik...

Greqine apo Turqine? Nga Alban Daci

Perplasja e ashper e Greqise me Turqine dhe perplasja e fundit e Erdogan me Haradinaj, po jep sinjale te ekuilibrave te rinj ne Ballkan. Ballkani...

Rusia sot nuk eshte as Rusia e Bashkimit Sovjetik! Nga Alban...

Rusia sot nuk eshte as Rusia e Bashkimit Sovjetik. Rusia kerkon te bej blofin me gjigandin boteror dhe superfuqine e vetme e pa te diskutueshme,...

Situates ne Shqiperi po i vjen era ’97! Nga Alban Daci

Me keqardhje dhe si qytetar i Shqiperise, te cilen e deshiroj te zhvilluar, demokratike dhe te anetaresuar ne BE, pasi kam folur i pari...

Consigli agli amici italiani che vanno, oppure stanno in Albania! Di...

1. Usate sempre meno contanti; 2. Non tenete tanti contanti con se; 3. Non fate cambiare euro in leke (mpneta nazionale) per strada, solo negli exchange...

I problemi che affrontano i pensionati italiani che hanno intenzione di...

Di dott. Alban Daci* Albania ultimamente è diventato sempre di piu un paese attrattivo sia per i turisti, ma anche per gli stranieri che la...

Proposta alle istituzioni albanesi: Consegnare la cittadinanza albanese a tutti gli...

Qest'anno e l'anno si Scanderbegh, del nostro ereo nazionale, del protettore della Civiltà Occidentale, di grande ed irripetibile stratega militare che ha fermato e...

L’imprenditoria albanese e l’ondata di fallimenti: problemi e sfide

Di Alban Daci La grave crisi economica del 2008 che ha colpito l’economia mondiale ha avuto evidenti ripercussioni su quella reale, determinando forti squilibri nei...

Gara ne PD ka dy drejtime. Nga Alban Daci

Gara ne PD ka dy drejtime – drejtimi i pare ne normalitet ku Basha dhe Selami jane ne gare per kreun e ri dhe po...

CFARE DUHET TE BEJ OPOZITA?

Nga Alban Daci Opozita shqiptare eshte vendosur ne logoren e betejave per zgjedhje te lira, per numerim elektronik dhe per dekriminalizim. Keto objektiva kerkojne ndryshime te...