Home Tags Ardian Klosi

Tag: Ardian Klosi

Fotoja historike e ‘91/ Sali Berisha zbardh bisedën me Edi Ramën:...

Lideri historik i PD, Sali Berisha ka rrëfyer dje edhe njëhere historinë e krijimit të Partisë Demokratike dhe rrëzimin e diktaturës në ’91. Në...

Rruga për në shtëpi. Nga Franz Kafka

Perktheu Ardian Klosi Shihni se ç’forcë bindëse ka ajri pas një shtrëngate. Më shfaqen përpara e më vënë poshtë meritat e mia edhe pse nuk...

Kthim në shtëpi. Franz Kafka

Përktheu Adrian Klosi Jam kthyer, kam kaluar korridorin dhe po vështroj rreth e rrotull . Është oborri i vjetër i tim eti. Me pellgun në mes....

Nuk shteron sarkazma fine e Dylgjerit…!

Ketë radhe pena e ironisë se fine e Ylli Dylgjerit qëllon përsëri ne shenje duke sjell ne memorien kolektive një personazh te krijuar prej...