Home Tags Artan Fuga

Tag: Artan Fuga

Në ndjekje të ideve të Profesor Fugës dhe Profesor Xhepës, por...

Nga Kasem Seferi Në një prej librave me titullin “Një vështrim mbi modelin ekonomik” kam shkruar sa më poshtë vijon: Në veprën e tij “The Wealth...

Artan Fuga i përgjigjet UET-së së Çilit: Tani ka ngelur vetëm...

Nga Artan Fuga Përse nuk i përgjigjem replikës të z. Selami Xhepa? ———- Dje në median e shkruar z. Selami Xhepa, që paraqitet si President i Fondacionit...

Artan Fuga i shkruan Gramoz Ruçit 8 kërkesa

Nga Artan Fuga Zoti kryetar! Media ka të drejtë, disa nga diskutimet ishin për të qeshur, kishte edhe të mërzitshëm me vdek, kishte edhe monotonë, ca...

Akademiku Fuga i shkruan sërish Ramës: Pa transformim të ASH, t’i...

Nga Artan Fuga Letër e dytë publike kryeministrit Edi Rama, —————- Uroj që zoti kryeministër, Edi Rama të mos të ketë frikë : Pa transformimin e Akademisë...

Fuga: Katrahura e 4 shtatorit. Akademia e Shkencave po kalbet!

Nga Artan Fuga Të nderuar gazetarë dhe drejtues të mediave! Jini të pranishëm, vëzhgoni dhe raportoni katrahurën e 4 shtatorit, të hënën, pra, ora 11°° në...

Zgjedhjet në Akademinë e Shkencave, Rama: I gjeni vetë fondet për...

Pasi u zgjodh Gudar Beqiraj si kreu i ri i Akademisë së Shkencave, erdhi edhe reagimi i fortë i kryeministrit Edi Rama i cili...

Patozi i përgjigjet Fugës: Mos i bjer me qafë kot Lulzim...

Nga Astrit Patozi Artan Fuga sot ka shprehur shqetësimin e tij për mungesën e opozitës në debatin për gjendjen e nderë që po kalon Akademia...

Fuga PD-se: Pse hesht për Akademinë e Shkencave?

Nga Artan Fuga Mirë ekzekutivi, po opozita, partia demokratike si nuk thotë një fjalë për atë që po ndodh në Akademinë e Shkencave, për zgjedhjet...

Zgjedhje farsë në Akademinë e Shkencave, ja çfarë i kërkoj Kryetarit

Nga Artan Fuga Përqasja teknike dhe shkencore, jashtëpolitike, e kërkesa të mia drejtuar Kryetarit të Akademisë të Shkencave kundër zgjedhjeve farsë të 4 shtatorit 2017! Si...

Fuga reagon pas kërcënimeve: Letër publike kryeministrit, falënderoj Berishën që…

Nga Artan Fuga Liria e fjalës intelektuale – një vlerë e domosdoshme për shoqërinë ————- Pas letrës publike ku kam ngritur një sërë shqetësimesh lidhur me gjendjen...