Home Tags Artisti dhe qytetari

Tag: artisti dhe qytetari

Bujar Lako, “Distanca që na bashkoi”…

Nga Kastriot Kotoni Dikur në kryeqytetin tonë, Tiranë, emrat e rrugicave ose pallateve simbolizonin emrat e njerëzve të shquar të sportit dhe artit e jo...