Home Tags Austria

Tag: austria

Sebastian Kurz bëhet lideri më ri në botë, fiton zgjedhjet në...

31-vjeçari Sebastian Kurz fitoi zgjedhjet për kancelar në Austri, duke u bërë kështu edhe drejtuesi më i ri i një vendi në botë. Partia e...

Gli imprenditori austriaci ritengono l’Albania non attraente per investire

Di Exit.al Il 72% degli imprenditori austriaci in Albania pensano che la cattiva situazione economica non migliorerà in futuro e il 29% pensa che l’Albania...

BE drejt shpërbërjes? Italianët dhe Austriakët hedhin votën për ndryshime rrënjësore!

Këtë të dielë populli i Italisë dhe ai i Austrisë i janë drejtuar kutive të votimit, në dy referendume që do të ndryshojnë jo...

Austria përmend zgjedhjet e 2017 –ës si kusht për negociatat

Sekretari i Përgjithshëm i Punëve të Jashtme të Austrisë, Michael Linhart, ka përmendur zgjedhjet e vitit 2017 si standard për negociatat e anëtarësimit me...