Home Tags Azem >Parllaku

Tag: Azem >Parllaku

Të fala nga Kukësi z. Rama! Nga Azem Parllaku

I quajti barbarë, u tha që 5 euro nuk negociohen, i quajti vandalë dhe u mundua t'u mbushte mendjen me lloj-lloj formulash pagese, dhe...

Kukësi, pensionon qeverinë, opozitën dhe oligarkët

Nga Azem Parllaku Ndërsa në Kukës janë kryer arrestime, në masë, në errësirë, dhe në heshtje të plotë, udhëheqësi i ndritur i shqiptarëve, i krahasueshëm...

20-vjet më parë: Në Prekaz nisi rruga drejt lirisë…

Nga Azem Parllaku E lindur në një terren të pushtuar, Ushtria Çlirimtare e Kosovës ishte ajo e cila, bëri protestën e madhe shqiptare për liri,...

Fantazma e terrorizmit, si përdorim i mirëllogaritur i dhunës

Nga Azem Parllaku I konsideruar tashmë si një makth, terrorizmi nuk bën gjë tjetër veçse mishëron gjendjen e anarkisë në shoqëritë e sotme. Kjo prognozë...

Fantazma e terrorizmit, si përdorim i mirëllogaritur i dhunës

Nga Azem Parllaku I konsideruar tashmë si një makth, terrorizmi nuk bën gjë tjetër veçse mishëron gjendjen e anarkisë në shoqëritë e sotme. Kjo prognozë...

Një vrasje e paralajmëruar që nuk duhej të ndodhte

Nga Azem Parllaku Sot para derës së zyrës së partisë së tij në Mitrovicën Veriore, u vra lideri serb i SDP-së, Oliver Ivanoviq. Provë materiale...

Shqipëria mbytet, zero aftësitë e rilindjes për të reaguar

Nga Azem Parllaku Teksa i gjithë vendi është përmbytur, Qeveria nëpërmjet medias së kontrolluar prej saj, vijon të bëjë propogandë. Siç ndodh rëndom në të...

Simboli që mbështjell atribute të shenjta. Nga Azem Parllaku

Flamuri shqiptar, shqiponja dykrerëshe e zezë në sfondin e kuq është simboli më sublim i shprehjes së identitetit të shqiptarëve, kudo që jetojnë ata....

Mbrojtja, buxhet për tulla asnjë armë!

Nga Azem Parllaku Euforia e të qenit në NATO, i ka mahnitur dhe joshur politikanët dhe grupin e ushtarakëve vendimarrës, që t'a ngatërrojnë strategjinë, duke...

Politikanët i kanë dhënë vetes, një leje dhe një lakmi “hyjnore”…...

Frika dhe interesi, janë dy forca që i bashkojnë njerëzit. Qytetarët e Shqipërisë, janë vetë ata që vendosin se, cili është interesi i tyre....