Home Tags Barcoletat e Źiźek

Tag: Barcoletat e Źiźek

Barcoletat e Źiźek (Źiźek’s Jokes)

Nga Blerta Haxhiaj Ajo çka e karakterizon Źiźekun në tërësi janë ‘duke e përmendur’ baracoletat (!), është e lehtë të imagjinohet gjestikulacioni dhe mimika e...