Home Tags Borges

Tag: Borges

Koha… nga Jorge Luis Borges

Përktheu Elona Caslli Koha është një lumë që më merr me vete, por lumi jam unë. Është një tigër që më përpin, por tigri jam unë. Është një zjarr...

Art poetik… Nga Jorge Luis Borges

Përktheu Elona Caslli Të shikosh lumin që përmban kohën dhe ujin dhe të sjellësh ndërmend se koha është një lumë tjetër, ta dish se njerëzit humbasin si...

Të drejtët…Nga Borges

Perktheu Elona Caslli Një burrë që kujdeset për kopshtin me lule siç donte Volteri, që është i lumtur që mbi tokë ekziston muzika që zbulon me...