Home Tags Certifikata e pronesise

Tag: certifikata e pronesise

Çfarë është Himara për ju, zoti Kryeministër? Nga Romeo Hanxhari

Vitet e fundit në Shqipëri është shpikur një lojë. Loja quhet “provoko njerëzit në Himarë” ose ndryshe, “bëj tym për të mbuluar hallin”. Kjo lojë...

Mosmarrëveshja qeveri/Omonia ne Himarë! Beleri: Duam certifikatat e pronesise.

Konflikti i banorëve të Himarës me qeverinë mbetet ende i pazgjidhur ne lidhje me projektin urban te qeverise dhe pronave te banoreve atje. Gjatë ditës...