Home Tags Charles Bukowski

Tag: Charles Bukowski

Krijo veten dhe rikrijo veten … Nga Charles Bukowski

Përktheu Elona Caslli Krijo veten dhe rikrijo veten. Mos noto në të njëjtin moçal. Krijo veten dhe më pas rikrijo veten. Mos u mbërthe nga kthetrat e mediokritetit. Krijo...

Burrë dhe Grua në krevat në orën 10 të...

Më duket vetja si kuti sardelesh- tha ajo. Më duket vetja si leukoplast- thashë unë. Më duket vetja si panine me peshk ton- tha ajo. Më duket...

Kapiteni ka dalë për drekë. Charles Bukowski

Perktheu Elona Caslli Nuk është e tmerrshme vdekja por jetët e çuara dëm nga njerëzit para se të vdesin Njerëzit nuk e nderojnë jetën , e pshurrin...