Home Tags Dokumente flaso

Tag: dokumente flaso

Tokat në bregdetin e Spillesë: nën akuzë, n/Prefekti, drejtori i ALUIZNI-t...

Prokuroria e Kavajës ka urdhëruar arrestimin e disa zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve lokalë në Kavajës, të dyshuar se kanë tjetërsuar 36 hektarë pronë publike në...