Home Tags Dy trupa

Tag: Dy trupa

Dy trupa… ...

Përktheu   Elona Caslli Dy trupa ballë për ballë ndonjëherë janë dy dallgë dhe nata  veçse oqean. Dy trupa ballë për ballë ndonjëherë janë dy gurë dhe nata veçse shkretëtirë. Dy trupa...