Home Tags E burgut famëkeq e cila

Tag: e burgut famëkeq e cila

Gina Haspel, “ekspertja e torturave” dhe ish-drejtuesja e burgut famëkeq e...

Gina Haspel do të jetë e para femër e cila do të jetë në krye të CIA-s. Agjencia më e rëndësishme e inteligjencës Amerikane...