Home Tags Edi Rama duhet të bëhet synet

Tag: Edi Rama duhet të bëhet synet

Erdogani, Edi Rama duhet të bëhet synet!

Nga Lis Bukuroca Pasi kryeministri i Shqipërisë tregoi ngjarjen taze dhe më të rëndësishme për mbijetesën e Kosovës, (ku Rexhep Erdogani me plot lezetëri duke...