Home Tags Enti Rregullator i Energjisë Elektrike

Tag: Enti Rregullator i Energjisë Elektrike

INVESTIGIMI/ Zbulohet skema, si urdhëron OSHEE mbifaturimin e konsumatorëve për të...

Fatos Krasniqi është 53 vjeç, kryefamiljar dhe i papunë prej disa vitesh. Ai thotë se situata e familjes së tij është shumë e vështirë...