Home Tags është shndrruar në një lloj “Alkatrazi” kolektiv!

Tag: është shndrruar në një lloj “Alkatrazi” kolektiv!

Kosova, është shndrruar në një lloj “Alkatrazi” kolektiv!

Nga Fadil Maloku 1. Rreziku nga zhgënjimi dhe mospërmirsimi i gjendjes socio-ekonomike, edhe si shpresë edhe si pritje e kalkuluar mirë me parametra logjikë e...