Home Tags Falsifikimi i ushqimeve dhe pijeve

Tag: Falsifikimi i ushqimeve dhe pijeve

Falsifikimi i ushqimeve dhe pijeve, Prokuroria çon në Gjykatë dosjen për...

Sektori i hetimit të Veprave Penale në fushën e Krimit Ekonomiko-Financiar dhe korrupsionit në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Shkodër ka përfunduar...