Home Tags Fatmor Xhafaj

Tag: fatmor Xhafaj

Spartak Ngjela: Po ky Rama, pse nuk jep dorëheqjen?

Nga Spartak Ngjela Sot janë tre shtete në botë, të cilët mbrojtjen amerikane e kanë domosdoshmëri të ekzistencës së tyre; këta janë: Shqipëria, Izraeli dhe...