Home Tags Flamuri i Kosoves

Tag: Flamuri i Kosoves

NË PRISHTINË FLAMURI I SHQIPNISË, NË PRIZREN AI I TURQISË

Në prag të 10-vjetorit të pavarësisë së Kosovës në mbarë qytetin e Prizrenit, krahas flamurit të Kosovës është vendosur edhe ai i shtetit turk....

“Identiteti kosovar”?! Çfarë tradhëtie!

Nga Flamur TAJARI Ka plasur ditët e fundit një debat deri diku agresiv për “tradhëtarët” kosovarë të Kombëtares. Ata që në vend të kombit amë...

Përdhoset Flamuri Kombëtar i Kosovës. Ku është policia dhe prokuroria?

Nga Nexhmedin Spahiu Përdhoset Flamuri Kombëtar i Kosovës. Ku është policia, ku është prokuroria? Përdorimi i papërshtatshem i flamurit kombëtar te Kosovës sipas ligjit ne fuqi...