Home Tags Flamuri turk

Tag: flamuri turk

NË PRISHTINË FLAMURI I SHQIPNISË, NË PRIZREN AI I TURQISË

Në prag të 10-vjetorit të pavarësisë së Kosovës në mbarë qytetin e Prizrenit, krahas flamurit të Kosovës është vendosur edhe ai i shtetit turk....

Qendra për Miqësi dhe Zhvillim Shqipëri Turqi reagon per incidentin me...

Per incidentin me flamurin turk ne Mirdite ka reaguar edhe Qendra për Miqësi dhe Zhvillim Shqipëri Turqi te cilën po e botojme pa komente...

Reagimi i nen kryetares se bashkise Lezhe ndaj flamurit turk dhe...

Nga Alfrida Marku Kryqi e Hana e çdo politikani e vendimmarrësi DUHET të jetë NJË Zot i vetëm, mbrojtja e drejtë e interesit më të...

E turpshme ne Prizren/Flamuri turk përkrah flamurit kombëtar në Festën e...

Bie formalisht ne Prizren Pavaresia e Flamurit Shqiptar! Shqiptaret pavaresine e fituuan me gjak ndaj Perandorise turke dhe flamuri simbolizon ate gjak. Por ne...