Home Tags Gina Haspel

Tag: Gina Haspel

Trump mbron zgjedhjen e tij per CIA-n: Haspel, dil fitimtare!

Presidenti Donald Trump thotë se e zgjedhura prej tij për postin e Drejtoreshës së Agjencisë Qendrore të Zbulimit, Gina Haspel, është shndërruar në target...

Gina Haspel, “ekspertja e torturave” dhe ish-drejtuesja e burgut famëkeq e...

Gina Haspel do të jetë e para femër e cila do të jetë në krye të CIA-s. Agjencia më e rëndësishme e inteligjencës Amerikane...