Home Tags Gjurmë

Tag: Gjurmë

Gjurmë… nga Paola Melone

Përktheu: Elona Caslli Jetën e shkel me këmbë zbathur që ta ndiej fortësinë e saj. E ashpërsuar nga asfalti, e lëmuar nga mëndafshi, ushqehem me çarje dhe përkëdheli. Dhe lë gjurmë kudo. Gjurmë...