Home Tags Habjon Hasani

Tag: Habjon Hasani

Marrëveshja e Detit, Raporti Konfidencial: zone me burime prej 1 triliard...

Nga Habjon Hasani Prej ditësh opinioni publik është sy e veshë nga media dhe politika duke ndjekur me kërshëri dhe interes të madh çështjet delikate...

Mitet qe keq-orjentojne publikun. Nga Habjon Hasani

Ne Shqiperi ka dy mite qe jane krijuar 20 vitet e fundit dhe qe ne menyre teper dinake orientojne teresisht gabim publikun: 1. Miti -...

Histeria ndaj BIRN është e shëmtuar.

Nga Habjon Hasani Meqenëse per ceshtjen DIA-CEZ kam shprehur qe ne fillim, hapur, dyshimet mbi disa elemente. Dhe mqs sot shoh qe ka nje histeri mediatike...

Pse Fevziu nuk e pyet Artan Hoxhen me shume?

Nga Habjon Hasani Meqenese Tani me kerkoi mendim ne fejsbukun e tij, per censuren qe i kishin bere dhe meqenese po lexoj dhe ne disa...

Kemi probleme me te mëdha se penalizimi i shpifjes…

Nga habjon Hasani Te ndëshkosh një gazetar qe shpif nuk është shkelje e te drejtave te Medias. Askush nuk mund te ketë patente dhe te...