Home Tags Hidrauliku

Tag: hidrauliku

Koçi i shpjegon Kolit ndryshimet e Ramës me hidraulikët dhe juristët…

Koli – Ka bërë shtet Edi Rama, nuk ka llafe! Koçi – Po ore! E di ku e shikoj unë? Të kujtohet para katër vjetësh...