Home Tags Ikja e trurit

Tag: ikja e trurit

“Ikja E Trurit”, Brenga E Shqipërisë Moderne – Nga Prof. Dr....

Indeksi Global i Konkurrueshmërisë së Talenteve për vitin 2018, i publikuar në Davos, i cili tregon pse largohen talantet, e rendit Shqipërinë në vendin...

Si po “thahet” intelektualisht Shqipëria? Gazeta gjermane tregon shkaqet:

Në Shqipëri ndodh që edhe raportin e invaliditetit ta marrësh me mik. Jo vetëm ekonomia, por sidomos korrupsioni e zhvillimi i ngadalshëm e shuajnë...

Radikalizmi islamik në Ballkan/ Fajon: Largimi i “trurit” të shoqërisë, lë...

Politikanë dhe studiues të njohur kanë debatuar mbi islamizimin e rajonit nga qarqe radikale të cilët po shfrytëzojnë papunësinë në rritje tek të rinjtë...