Tags Posts tagged with "ilir demalia"

Tag: ilir demalia

Pse e botova letrën e Kadaresë drejtuar Enver Hoxhës! Nga Ilir...

Letra drejtuar Enver Hoxhës nuk ka lidhje me mbrojtjen e së motrës. Sëpari, për t’ju pergjigjur pyetjeve se nga e kam marrë këtë letër, apo...

UNË JAM I MENDIMIT TA DËRGOJMË ISMAILIN NË FRANCË

Nga Ilir Demalia Letra e shokut Manush Myftiu dërguar shokut Ramiz Alia në lidhje me shqetësimin shokut Enver për problemin e shkrimtarit Ismail Kadare. Në...

Letra e plotë e Ismail Kadaresë drejtuar Enver Hoxhës në 2...

Ekskluzive del për herë të parë! Marre ne faqen e Ilir Demalia ne Facebook: Letra e plotë e Ismail Kadaresë drejtuar Enver Hoxhës në 2...

Arkivoli bosh dhe dosjet e mbyllura

Dje, shkrimtari Ismail Kadare, në një intervistë për "Die Welt", flet për mardhëniet e tij me shtetin diktatorial dhe, se si, ata, pra shteti...

Ose Selami nuk kishte alternativë dhe vlera (siç dhe nuk i...

Nga Ilir Demalia 1. Selami para votimeve për kryetarin e PD-së, dhe jo një muaj përpara, por ditën e votimeve deklaroi: -Atë që unë do humbas...

Në vënd të shënimeve një kujtim me Madun

Nga Ilir Demalia E dielë 18 dhejtor 1990 Ti ishe i pari që më fole mua me fjalë të dyshimta për këtë pushtet. Ti kishe një...

Në këtë natë ne u shkëputëm nga toka mëmë, Shqipëria!

Marrë nga libri “Guri fundit i dominos(ë) të Ilir Demalia         12 korrik -13 korrik 1990 Në mëngjes një gjëndje e përzishme, megjithëse ishte dita e fundit...

Stamboll, Quo vadis Albania!

Nga Ilir Demalia Kjo foto flet sa për një mijë analiza. Analistat le të rrinë e të shullohen në diell tek sheshi. Menjëherë, pas "fitores" së...

Kjo mjafton për të tërën që këto zgjedhje të quhen te...

Nga Ilir Demalia Prej mbarimit të zgjedhjeve, politika dhe media, media-politika, po merren me humbjen e partis demokratike. Kjo humbje, nuk ishte e paprtiur, nuk...

Pjesë nga libri “Guri fundit i dominos”. Nga Ilir Demalia

2 korrik 1990 Nga të gjitha rrethanat arrihet lehtësisht në konkluzionin: se Altin Barkaj, ka pësuar vdekjen nga arma e policisë së shtetit, e zbrazur...