Home Tags Jetoj

Tag: Jetoj

Po jetoj… Nga Arjeta Imeri

Po jetoj Jeta është dhuratë që na ofrohet pastaj neve na ngelet ta pëlqejmë e ta gëzojmë, a po mos ta duam. Unë zgjodha ta dua e...

Nënkampionit të botës: Jetoj me pensionin e nënës, s’kam punë dhe...

Ish nenkampioni i botës në peshëngritje Ilir Suli ka drejtuar një mesazh të ndjerë dhe një letër publike të gjithë shqiptarëve. Ai tregon se...