Home Tags Jonida Salku

Tag: Jonida Salku

Poetja e re i shkruan Rames: Heshtsh përgjithmonë si nesër…

Nga Jonida Salku Ti që (sh)përdor(on) fëmijët për spote elektorale, ku na tregon litarin? Ti që për 4 vjet ke qeverisur më keq se unë...

E kush te beson? Ç’je ti, jashtetokesore qe nuk ke Parti?!

Nga Jonida Salku Te jesh kandidat per deputet duhet te jesh patjeter i politizuar, s'do mend! Po edhe te gjesh nje pune kudoqofte ne administraten...

“Ca skica”

(C) Jonida Salku Skica e parë - Sytë: Në mes të dilemës së lexueshmërisë, kupton se ndër të numërueshmit me gishtat e dorës, janë ata që njihen mbetës...

KUR TË JESH GJYSH

Nga Jonida Salku Në xhepin më të vogël të fshehtë në portofol, do të vdesë me ty e plakur ajo fotografi, do të jetojë përtej vdekjes një...

Unë kam Profetin tim!

Nga Jonida Salku Bota tani nuk po rrotullohet, thjesht po sillet si një lëmsh pa fill, pas të cilit nuk rendin macet, porse tufa lukunish. Një vend shqiponjash mezi...

8 Marsin tim ua kam falur burrave!

Nga Jonida Salku Desha ta mbaj për vete, por ishte e pamundur të gjeja 1 sekondë kohë për të. Dola në mëngjes dhe nuk ndryshoi...

“KONSUM…”

Nga Jonida Salku Brejtur rrjetë e kapjes sonë përdore, shndërruar iksi puthjes në ypsilon, jo sepse është dimër, fund nëntori, që në janar nisi kjo vjeshta jonë. Ranë gjethet...

Ja pse e dija qe dje qe ai burri nuk do...

Jonida Salku Status +18. Ju lutem largoni fëmijët! Meqë "vura bast" mbrëmë që ai burri nuk hidhej nga vinçi, sot po u them dhe teorinë që...

Njihni vetet dhe mos na “habisni” me vargjet enveriane të Dritëroit!

Nga Jonida Salku Come on! Tregomëni kush prej jush nuk e ka bërë hipokritin të paktën një herë në jetë?!!! Kush prej jush që shkruajtët...

9 rrathët e përbërësve të dashurisë

Pergatiti Jonida Salku Brenda kufijve të dashurisë që ndjejmë ka një përbërje prej nëntë rrathësh, ku secili prej tyre përfaqëson një pjesë thelbësore të vetes....