Home Tags Julio Cortázar

Tag: Julio Cortázar

Pas festave… ...

Përktheu Elona Caslli Dhe kur iknin të gjithë mbeteshim veç ne të dy, mes gotave bosh dhe hirtoreve të mbushura plot. Sa mirë ndihesha, kur e dija se...