Home Tags Karakteri i shqiptarit

Tag: Karakteri i shqiptarit

Gjërat tipike që bën çdo shqiptar. Shkrihuni së qeshuri kur të...

Një shqiptar patjetër ka bërë një nga këto gjëra të listuara më poshtë. Sjellja dhe përqasja që ne kemi ndaj këtyre objekteve, lidhet kryesisht...

Do bëhemi të mirë, kur të kuptojmë sa të keqinj jemi!

Nga Lis Bukuroca Kemi mësuar në shkollë se jemi të mirë, të drejtë dhe burra të mëdhenj. Të tillë në fakt jemi pakica. Pjesa dërmuese...