Home Tags Kastriot Kotoni

Tag: Kastriot Kotoni

Karroca me kushineta dhe protesta e Kukesit!

Nga Kastriot Kotoni Ishte një ngjarje jo krejt e papritur protesta e qytetarëve të zonave tw Qarkut të Kukësit. Aluçinacionet e shumë liderëve të opozitës për...

Bujar Lako, “Distanca që na bashkoi”…

Nga Kastriot Kotoni Dikur në kryeqytetin tonë, Tiranë, emrat e rrugicave ose pallateve simbolizonin emrat e njerëzve të shquar të sportit dhe artit e jo...

“Matrioshka 88”

Nga Kastiot Kotoni Matrioshkat janë dhurata shumë të respektueshme dhe shprehin një konsideratë të lartë të popullit rus për të gjithë njerezit të cilëve ua...

Hedonizmi

Nga Kastriot Kotoni Festat e shqiptarëve nga muaji në muaj, pas janarit, janë gati të pakrahasueshme me festat e popujve të tjerë. Këto festa janë...

Identiteti europian në veprën e Ismail Kadaresë

Nga Kastriot Kotoni Tema e rikthimi tek identiteti europian është bërë tema e ditës. Trinia si një prej strukturave të kulturës evropiane është kumti i...