Home Tags Klodeta Dibra

Tag: Klodeta Dibra

Sytë…Nga Klodeta Dibra

Se syt’ ikin, puliten e térren, egërsohen, urrejn’ e mandej paqtohen, n’ndjesen që m’kati u ka dhân’. Mandej... Mandej lul’zojn’ me lulet e Prillit n’prag prand’veret. Lumní!

A mos, ndoshta, ka ardhur koha për një Presidente Zonjë?

Nga Klodeta Dibra Pak ditë na ndajnë nga nisja e procedurave për zgjedhjen e Presidentit të Republikës së Shqipërisë. Ky është një moment shumë i...

Për logopëgërësit dhe shuplakarrahësit

Nga Klodeta Dibra Jetojmë në bashkëjetësën tonë, me dëshirë apo të detyruar. Dëgjojmë me veshët hapur e herë-herë dyllosur, pra bëjmë kinse sikur (nuk) dëgjojmë....

Klodeta Dibra:Menaxhimi i financave te Universiteti prioritet

Kandidatja për Rektore në Universitetin Shtetëror të Tiranës, Klodeta Dibra, deklaron se situata financiare në Universitet është katastrofike dhe se një nga prioritetet e...