Home Tags Komisionit Europian

Tag: Komisionit Europian

Hapja e negociatave, goditje nga Holanda për Shqipërinë: Jeni ende shumë...

Gjermania dhe Franca s’e kanë thënë ende fjalën e tyre të fundit për hapjen e negociatave me BE-në, por me sa duket për Shqipërinë...