Home Tags Kthim ne shtepi

Tag: kthim ne shtepi

Kthim në shtëpi. Franz Kafka

Përktheu Adrian Klosi Jam kthyer, kam kaluar korridorin dhe po vështroj rreth e rrotull . Është oborri i vjetër i tim eti. Me pellgun në mes....

Drama e deputetit shqiptar: Grekët më vranë 28 pjesëtarë të familjes....

Më 27 qershor 1944, grekët i therrën në një ditë 28 pjesëtarë të familjes në Paramithi. Mbetën gjallë i ati dhe njëri nga xhaxhallarët....