Home Tags Llalla dhe Imeraj

Tag: Llalla dhe Imeraj

U ndërpre Vetingu/ ONM: Llalla dhe Imeraj duhet të hetohen nga...

Ish-kryeprokurori Adriatik Llalla dhe ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, Besnik Imeraj nuk do të jenë pjesë e vetingut, pasi u dorëhoqën nga vazhdimësia e punës...