Home Tags Luiggi Case

Tag: Luiggi Case

Trajnimi nga profesore italiane i personelit te restoranteve dhe hoteleve shqiptare...

Nga Artur Nura Te gjithe ne pas drekimit, darkimit, apo pushimeve tona ne ristorante dhe hotele shqiptare nuk harrojme kurre te ankohemi per sherbimin dhe...