Home Tags Meri File

Tag: Meri File

FRIKA NGA SEKSI

Nga Mr.Sc Blerta Haxhiaj Ultimatumi i potencialitetit njerëzor, ngre shumë problematika nga eksperiencat mistike. Vepra e shkruar nga Carmelites – shtron një çështje të rëndësishme...

ZHVISHU!

Nga Artan Gjyzel Hasani ZHVISHU! kështu qënka jeta ëndrra gëzime hidhërime urojmë për ditëlindje Ngushëllojmë për vdekje dhe ikim udhës që zvogëlohet të veshur më dinjitetin superb krenarinë idioteske madhështinë tonë qesharake Shpirtit i kemi vënë...

Mesazhi i nje pikture qe nuk ka të bëjë me Islamin,...

Nga Çapajev Gjokutaj Të bën përshtypje se edhe në ekranet e televizioneve dhe faqet e gazetave kryesore, numri i lexuesve anonimë që reaguan përfund lajmit...