Home Tags Mrike rafuna

Tag: Mrike rafuna

Vetërrëfim

Nga Mrike Rafuna Vetërrëfim Dhe nuk dua të mendoj thjesht më mjafton vetëm të frymoj... shpesh duam të tjerët më shumë se veten kërkojmë ; këndojmē ; qeshemi me...

Kjo natë..

Nga Mrike Rafuna Në madhështinë e kësaj nate kërkoj pak qetësi tek sodis yjet sikur më përqeshin lart çdo gjë duket mrekulli ndërsa bota është e trazuar! Qetësi ... larg nga yjet dhe...

Natën hana

Nga Mrike Rafuna Natën hana nuk ndriçon prej që ike ti ma asgja nuk mē gëzon se afer stë kam ty duke prit ditet kalojnē pritje në pafundësi do...

Te flas pērmes heshtjes…

Nga Mrike Rafuna Të flas përmes heshtjes Ajo çfarë ishte për tu thënë u tha; Tani më asnjë fjalë nuk ka rëndësi Jo sepse fjala di të jetë...

Pasqyra jote jam une…

Nga Mrike Rafuna Nuk arrite të mê njohësh unë jam si një pasqyrë ku ti sheh të mirat dhe të metat e tua. Dua njerëzinë nxis të bukurën ngacmoj shpirtin. Bashkë...

Grimcë shpirti

Nga Mrike Rafuna Qenia jonë Përbëhet nga grimca të shpirtit Nê këtë botë S'është e lehtë të jetosh Të qeshësh për asgjë Dhe të qash për gjithçka Nga të gjith Mund të...

Dhe vetja më duket e huaj…

Nga Mrikë Rafuna Dhe vetja më duket e huaj Më nuk flas U vesha me fustanin e heshtjes Shikoj nē pasqyrë Një portret të panjohur Dikur qeshja Në valsin e lumturisë Tani...