Home Tags Në Këshillin e Sigurisë Kombëtare

Tag: në Këshillin e Sigurisë Kombëtare

Zbulohet çfarë u diskutua sot në Këshillin e Sigurisë Kombëtare…

Sot nën drejtimin e Presidentit të Republikës, Ilir Meta u mblodh Këshilli i Sigurisë Kombëtare. Çështjet e diskutuara ishin: Gjendja e sigurisë kombëtare dhe direktiva...